Moederdag

Weten jullie nog dat Magnetic Fotografie een jaar geleden in samenwerking met De Beautyfabriek uit Doetinchem de Moederdagmetamorfose winactie heeft georganiseerd? Het doel van deze actie was om moeder en dochter een blijvende herinnering aan een bijzondere Moederdag te geven. De winnaars van deze actie kregen dan ook een haarmetamorfose door De Beautyfabriek aangeboden. Deze bestond een knip- en kleurbehandeling en overige haarstyling. De professionele make-up én een fotoshoot werden geregeld door Magnetic Fotografie. 

En wat ontving ik veel fantastische, lieve, leuke aanmeldingen voor deze actie! Uiteindelijk bleken Monique en Sophie de gelukkige winnaressen, en mocht ik de dames verrassen met een geheel verzorgde dag bij de Beautyfabriek in Doetinchem en in mijn Magnetic Fotografie fotostudio in Wehl. Ben jij benieuwd hoe deze bijzondere dag is verlopen? Lees dan snel verder!

Persoonlijke vrouwenportretten

Zoals jullie vast wel weten is Magnetic Fotografie gespecialiseerd in vrouwenportretten en maak ik er altijd met veel plezier een echt verwenmomentje voor de dames van. De start ligt dan ook bij een goede make-up die de sterke punten van het gezicht versterkt, maar de pure, natuurlijke schoonheid niet verdoezeld. Het is mijn doel een vrouw op te maken en vervolgens te fotograferen precies zoals zij is.

Monique en Sophie kregen in de fotostudio een bij hen passende make-uplook waardoor ze nog meer straalden dan ze al deden! Hiervoor gebruikte ik o.a. wat mooie highlighters en lippenstifttinten die hun blauwe ogen extra deden opvallen. Na de make-up was het de beurt aan De Beautyfabriek. Gedurende een twee uur durende haarbehandeling kregen de dames een sprekend, soepel vallend kapsel dat helemaal bij hen paste. Zoals te zien op de foto’s omlijstte het golvende, prachtige blonde haar van Sophie haar gezicht precies op de juiste punten. De haarstyling van De Beautyfabriek en de make-up van Magnetic Fotografie versterkten elkaar hier ontzettend en dat is natuurlijk wat je op de foto wilt zien!

Een persoonlijke moeder-dochter fotoshoot

Prachtige vrouwen verdienen prachtige, persoonlijke portretten. Ik wil dan ook graag dat iedereen zich welkom voelt in mijn fotostudio en dat de sfeer goed is. Persoonlijk contact is voor mij ontzettend belangrijk. Ik wil graag weten wie er voor mijn camera staat!

Gelukkig klikte het goed met Monique en Sophie. We hadden we een heel prettige moeder-dochter fotoshoot, en schoten we ook wat losse portretfoto’s. 

En met succes. De foto’s stralen authenticiteit en natuurlijke beauty uit, maar vooral: liefde! De prachtige band tussen moeder en dochter op beeld vast mogen leggen blijft altijd bijzonder en ik ben dan ook heel blij dat Magnetic Fotografie een bijdrage mocht leveren aan deze speciale dag.

 

 

Ontspannen sfeer

Het belangrijkste is natuurlijk dat de winnaressen zich ontspannen, mooi en verwend voelden. De reacties van Monique en Sophie waren erg positief!

Monique: “Samen met mijn dochter heb ik een fotoshoot gedaan bij Magnetic Fotografie. De hele dag, in ons geval met een bezoekje aan de Beautyfabriek voor een nieuw kapsel, was perfect geregeld. Alexandra is zeer geïnteresseerd in degene die ze voor de camera krijgt. Ze zorgt tevens voor de visagie, zodat je stralend op de foto staat. Het was ontzettend leuk om dit samen met mijn dochter te doen en met prachtige foto’s als resultaat!”

Sophie: “Samen met mijn moeder heb ik een moeder-dochter shoot gehad bij Magnetic Fotografie. Er hangt een erg ontspannen sfeer bij Alexandra in de studio, en alles werd tot in de puntjes verzorgd. We hebben een superleuke dag gehad!”

Zelf een fotoshoot?

Wil jij ook zo een moeder-dochter fotosessie om blijvende herinneringen te maken? Of wil je portretfoto’s (zakelijk en privé), een glamour- of beautyshoot? Magnetic Fotografie helpt je graag!  Je natuurlijke schoonheid komt zo goed naar voren op beeld. En ja, die heb jij ook want elke vrouw heeft een beauty in zich!

En, wil jij na het lezen van deze blog ook wel zo’n geheel verzorgde metamorfosedag? Laat me het weten.