Vrouw op haar mooist! 

Op je mooist, zelfbewust, open en op een manier die jouw natuurlijke schoonheid op zijn best doet uitkomen.

Mocht je sneller willen groeien, dan moet je niet alleen een goed aanbod voor je klanten hebben, maar moeten potentiële klanten ook weten dat je er bent en op welke manier je ze kan helpen.

Om je klanten te inspireren, moet je kennis met ze delen. Dan positioneer je jezelf als een expert. Hierdoor weten potentiële klanten dat ze bij jou moeten zijn.

Tegenwoordig gebeurt alles steeds meer digitaal. Zorg dat je beeldmateriaal goed is. Zorg dat je zichtbaar bent en opvalt tussen de massa.

Door prachtige beelden van je onderneming online te zetten, bouw je langdurige relaties met je klanten op, waar je onderneming lang van kan profiteren.

Alleen door goed en consistent zichtbaar te zijn, zorg je voor een consistente klantenstroom en dus ook voor een stabiel inkomen.

Je wilt graag als een expert in je branche gezien worden, zodat de juiste klanten je weten te vinden.

Je wilt graag meer naamsbekendheid met je professionele uitstraling creëren, zodat je potentiële klanten je weten te vinden.

Je wilt graag een constante stroom aan klanten, zodat je je agenda en dagen zo goed en productief mogelijk kan inplannen, je eventueel personeel kan aannemen en je een constant, stabiel inkomen hebt.

Je wilt graag als een expert in je branche gezien worden, zodat de juiste klanten je weten te vinden.

Je wilt graag vertrouwen bij je potentiële klanten wekken, zodat je een constante stroom aan klanten hebt..

Je wilt graag groeien met je bedrijf, waardoor je verdere stappen als ondernemer kan zetten.

Je wilt graag een fijn stabiel inkomen hebben, zodat je geen zorgen hoeft te maken of je deze maand voldoende klanten hebt.

Je wilt graag een goede en gezonde relatie met je potentiële klanten opbouwen, zodat ze veel makkelijker de stap zetten om een klant bij je te worden. Dit zijn langdurige relaties, dus je bedrijf blijft hiervan te profiteren.

Je wilt graag de juiste en voldoende personeel aantrekken, waardoor je een sterk team kan opbouwen.

Je wilt graag dat je content en beelden uitstralen wie je bent en wat je met je onderneming doet.

Je wilt met je online advertenties graag zo veel mogelijk mensen bereiken, zodat je veel potentiële klanten kan helpen.

Je wilt graag dat je e-boek en online programma er mooi en professioneel uitzien, zodat je daar niet alleen trots op kan zijn, maar ook het vertrouwen en de interesse van potentiële klanten wekt.

                          Dat is waar ik je mee help.

Vind je jezelf niet fotogeniek, sta je ongemakkelijk

voor de camera of nooit mooi op de foto.

Hier help ik je graag.

Herken je dat ook?

Je staat nooit mooi op de foto…

Je bent niet consistent online zichtbaar, waardoor klanten je niet weten te vinden.

Je loopt potentiële klanten mis.

Je hebt geen consistente stroom aan klanten, waardoor je niet weet hoeveel inkomen je deze maand gaat draaien.

Je hebt drukke pieken met veel klanten en diepe dalen zonder of met te weinig klanten.

Je deelt niet regelmatig je kennis en kunde, waardoor je niet gezien wordt als een expert in je branche.

Je hebt geen of te weinig professioneel beeldmateriaal, waardoor je geen of te weinig vertrouwen bij je potentiële klanten wekt.

Omdat je niet goed zichtbaar bent, bouw je ook geen stabiele relatie met je potentiële klanten op.

Je komt personeel te kort, maar doordat je niet zichtbaar bent, weet je potentiële personeel je ook niet te vinden.

Je beelden en content stralen niet uit wie jij bent en wat je met je onderneming doet.

Je online advertenties scoren niet goed omdat ze je potentiële klanten niet voldoende triggeren.

Je e-boek en online programma zien er niet mooi verzorgd en niet professioneel uit, waardoor je klanten niet positief worden getriggerd.

Alexandra heeft het talent om mensen echt te zien; vanuit haar oprechte bevlogenheid neemt ze de tijd om je te leren kennen  en te fotograferen zoals jij bent. Een vakvrouw met een authentieke signatuur. Ik ben erg tevreden over de foto’s en heb bovendien genoten van de gezellige fotoshoot!

 

Linda

Normaal vind ik, dat ik nooit leuk op een foto sta dus ik was nogal sceptisch. Maar ik moet zeggen dat Alexandra haar belofte waar maakt, dat iedere vrouw mooi op een foto kan staan. Ik heb veel complimenten gekregen op mijn foto’s en ik ben er zelf ook superblij mee! Het is sowieso een leuke ervaring, eerst een heerlijke cappuccino daarna gaat ze uitgebreid je haar en make-up doen, dat zou ik elke ochtend wel willen 😊
En dan de fotoshoot zelf, ze leert je precies hoe je moet zitten en hoe je moet kijken. Het is gewoon een feestje.

Elly

Wie is Magnetic Fotografie..?

Mijn naam is Alexandra en ik ben gespecialiseerd in het maken van vrouwenportretten.

Ik help jou als vrouw door middel van mijn camera de mooiste versie van jezelf te laten zien in de vorm van prachtige portretten als eindresultaat waarbij jij een goed gevoel krijgt. Beelden waar je jezelf herkent en jezelf bent.

Ik fotografeer vrouwen op hun mooist, zelfbewust, open en op een manier die hun natuurlijke schoonheid op zijn best doet uitkomen.

Iedere vrouw wil graag op haar mooist op de foto. Alles moet goed zijn: het haar, de make-up, de kleding.

Ik zorg ervoor dat alles klopt!

Een fotoshoot bij Magnetic Fotografie is een feestje, een heerlijk verwen moment waarvan je echt kunt genieten.

Je wordt in de watten gelegd en tijdens de fotoshoot is er een fijne en ontspannend sfeer.

Mijn doel is om niet alleen prachtige foto’s te leveren maar de vrouwen een goed gevoel over zichzelf te bezorgen en daardoor een stukje bij te dragen aan het vergroten van hun zelfvertrouwen.

Ik had al vaker prachtige foto’s van andere vrouwen voorbij zien komen en dacht dat wil ik ook!
Ik ben erg blij met de prachtige fotoreportage gemaakt door Alexandra, een mooi cadeautje aan mijzelf.
Op de dag van de fotoshoot nam zij alle tijd om in een ontspannen sfeer foto’s van mij te maken.
Gefotografeerd in verschillende outfits, met bijbehorende make-up, het was allemaal mogelijk en niets was teveel.
Dank je wel Alexandra!
Natasja

Ik heb een heerlijke dag gehad met visagie, gezelligheid en een erg leuke fotoshoot. Het poseren was in het begin wat onwennig maar Alexandra was erg aardig en gaf goede tips. Ik kreeg de keuze uit een flinke selectie! De foto’s zijn ontzettend mooi geworden, en zie mezelf hierin op mijn mooist. Echt een aanrader om jezelf een professionele (zakelijke) shoot cadeau te geven!
Arienne

Prachtige foto’s! De fotografe is zeer communicatief: ze weet je goed duidelijk te maken wat zij van je verwacht. Resultaat: een reëel, eerlijk en mooi portret! Tanya

Alexandra is in staat om je direct op je gemak te stellen en daardoor is het een feestje om door haar geportretteerd te worden. De foto’s waren stuk voor stuk prachtig! Leonie

Na afloop van de fotoshoot:

✔️ Je bouwt naamsbekendheid op, zodat potentiële klanten weten je te vinden.

✔️ Je hebt een consistente stroom aan klanten, zodat je agenda optimaal gevuld is.  Dit zorgt ook voor een optimale personele bezetting en een consistent inkomen.

✔️ Je bedrijf kan elk jaar groeien. Dat zorgt voor meer balans tussen personeel, inkomsten, uitgaven en investeringen.

✔️ Je wordt nu als een expert in je branche gezien door actief je kennis te delen. Hierdoor worden je klanten nieuwsgier naar jou en leren ze je beter kennen.

✔️ Je hebt nu een stabiel inkomen door de zichtbaarheid en constante stroom aan klanten.

✔️ Je bouwt een goede en gezonde relatie op met je potentiële klanten, wat zorgt voor vertrouwen. Hierdoor zetten je potentiële klanten veel makkelijker de stap om bij jou een klant te worden. Dit zijn langdurige relaties, dus je bedrijf blijft hiervan profiteren.

✔️ Je wekt meer dan voldoende vertrouwen bij je potentiële klanten, waardoor ze de stap durven te zetten om bij jou klant te worden.

✔️ Je bouwt een stabiel team om je heen door de juiste mensen aan te trekken.

✔️ Je onderneming genereerd meer omzet doordat je, door fotografie in te zetten, zichtbaarder wordt.

✔️ Je hebt voldoende beeldmateriaal om samen met je content te laten zien wie je bent, wat je doet, hoe je klanten kunt helpen en wat jou uniek maakt.

✔️ Je advertenties zien er veel professioneler en interessanter uit, waardoor meer mensen getriggerd worden om erop te reageren.

✔️ Je e-book en je online programma zien er mooi en professioneel uit, wat een positieve indruk maakt op je klanten en meer vertrouwen wekt.

Alexandra is een enthousiaste en kundige fotograaf. Zij luistert naar de wensen van de klant en zonder daarbij haar eigen werkwijze en deskundigheid uit het oog te verliezen, maakt zij prachtige foto’s. Tevens is ze een prettig persoon en zorgt ze voor een prettige sfeer tijdens de fotoshoot.
Cindy

Het belangrijkste is dat je echt jezelf bent en dat je ook jezelf herkent. Gewoon jezelf zijn! Ook wel eens gedacht: Ik ben niet fotogeniek....?

Waarom deze fotoshoot uniek is?

Wat er uniek is aan dit aanbod, is dat je je portretfoto’s mooi kan combineren met de foto’s op locatie of met de foto’s op jouw kantoor, in je praktijk of op je werkplek.

Dat zorgt ervoor dat potentiële klanten je beter leren kennen. De beelden stralen dezelfde sfeer uit, waardoor het een mooie, uniforme uitstraling heeft.

De foto’s die ik maak, zijn te gebruiken voor allerlei doeleinden; Bijvoorbeeld als prachtige beelden om zichtbaarder te worden, en  voor artikelen, boeken, congressen, interviews, social media posts en websites.

Deze beelden vertellen aan je potentiële klanten wie je bent, wat je doet, wat jou uniek maakt en hoe je ze kunt helpen. De prachtige beelden creëren een connectie met je potentiële klanten, wat zorgt voor vertrouwen en dus uiteindelijk meer omzet.

Beelden in combinatie met content zorgen voor de eerste indruk die je bij je potentiële klanten maakt, dus zorg dat die goed is.

Het gaat om de echtheid, de puurheid van jong tot oud.
Ik fotografeer alle vrouwen, in alle leeftijden en alle maten. Elke vrouw heeft van oorsprong iets moois. Het gaat immers om natuurlijke schoonheid. Ik wil vrouwen laten zien dat ze die natuurlijke schoonheid ook bezitten.

Voor wie is deze fotoshoot:

 ✔️ Voor alle vrouwen in alle leeftijden en alle maten die geen professioneel model zijn.

✔️ Voor vrouwen die meer herkenning en zichtbaarheid bij potentiële klanten willen.

✔️ Voor vrouwen die als een expert in je brange gezien willen worden.

 ✔️ Voor vrouwen die voor zichzelf willen beginnen.

✔️ Voor vrouwen die hun eigen kansen op de cariere willen vergroten. De eerste indruk maak je maar een keer.

✔️ Voor vrouwen die vertrouwen bij potentiële klanten willen wekken.

✔️ Voor vrouwen die denken dat die eerst 5 kg moeten afvallen.

✔️ Voor vrouwen die een e-book en online programma professioneel willen late uitzien.

✔️ Voor vrouwen die meer naamsbekendheid willen crëren.

✔️ Voor vrouwen die een constante stroom aan klanten willen hebben.

✔️ Voor vrouwen die met de bedrijf willen groeien

✔️ Voor vrouwen die een goede en gezonde relatie met de potentiële klanten willen opbouwen.

❌ Niet voor vrouwen die niet in zichzelf willen investeren en de nieuwe kansen niet willen  vergroten en grijpen.

Maak een uitstekende eerste indruk!!

Wat anderen zeggen….

Alexandra’s foto’s zijn haar visitekaartje! De eerste kennismaking wekte meteen vertrouwen en de samenwerking was een feestje. ik kan haar van harte aanbevelen. Alexandra is een gepassioneerde ondernemer en een vakkundig fotografe die de foto’s maakt waar je op hoopt. Zowel voor zakelijk gebruik als privé.

Ingrid

Genoten en erg tevreden over de samenwerking met Alexandra. Vanaf het eerste kennismakings gesprek tot en met de dag van de fotoshoot was de sfeer ontspannen. Voorafgaand aan het maken van de foto’s verzorgde Alexandra de visagie en mijn kapsel. Daarna voor de camera waar Alexandra alle tijd nam om het perfecte plaatje te creeëren. En dat is gelukt! Ik ben ontzettend blij met het resultaat. Het is een cadeau aan mezelf!

Mireille

Wat een betrokken, talentvolle fotograaf! En dat niet alleen… ze maakt je ook nog even op… op een manier die ik zelf niet onder de knie heb. En alle tijd om even te praten, je op je gemak te stellen en dan… plaatjes schieten… super plaatjes want ik krijg zoveel leuke, mooie en lieve reacties! Dank je wel Magnetic Fotografie voor de geweldige foto’s!

Femke

Alexandra is een super leuk mens! Haar spontaniteit en haar open mind zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt: alles is mogelijk en bespreekbaar. De fotoshoot was heel leuk om te doen en ik ben blij met het eindresultaat! Dank je wel

Inge

Publicatie

Wil je de publicatie tekst lezen klik op publicatie

Top 10 Beste Zakelijke Fotografen Nederland [2022] & [2021]

Vergroot je zelfvertrouwen door anders naar jezelf te gaan kijken...

CONTACT 

 

 Wil jij ook een mooie portretfoto van jezelf  of heb je een prachtig portret gewoon nodig?

Maak  vrijblijvend een kennismakingsgesprek met mij onder het genot van een kopje koffie of thee en dan bespreken we je wensen en de mogelijkheden.

Stuur dan een e-mail naar:

info@magneticfotografie.nl

of
vul het contactformulier in. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.

Het gesprek is vrijblijvend.

    Magnetic Fotografie
    Raadhuisplein 1
    7031 AW Wehl