Contact

w

Maak een afspraak

Raadhuisplein 1
7031AW Wehl
1e etage

  Heb je vragen over fotoshoot, pakketten, tarieven en wil je een vrijblijvend kennisgesprek boeken, stuur dan een e-mail naar:

  info@magneticfotografie.nl

  of
  vul het contactformulier in. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.

  Informatie

  Onze fotoshoots zijn compleet verzorgd. Dat wil zeggen dat u thuis niet uren voor de spiegel hoeft te staan. Wij verzorgen uw haar en make-up! Uiteraard houden we hierbij rekening met uw wensen. Heeft u een bepaalde look in gedachten? Neem gerust een plaatje mee!

  We maken samen met u een keuze uit de meegebrachte kleding. Opvallende accessoires zijn niet nodig. Wanneer u graag gefotografeerd wilt worden met een speciaal sieraad of bijvoorbeeld een bloem in het haar mag u dit natuurlijk altijd meebrengen.

  Wij zijn ongeveer een uur bezig met het stylen van uw haar en het aanbrengen van de make-up. Wij zorgen ervoor dat u er op uw mooist uitziet, maar wel zoals u bent. Het ‘wauw’ effect noemen we dat.

  We benadrukken uw sterke punten zodat u straalt op de foto’s!

  Daarna gaan we aan de slag met de fotoshoot. Die maken we binnen, maar wel met een zo mooi mogelijke belichting. De fotoshoot is lekker ongedwongen, u zult merken dat u zich steeds meer op uw gemak gaat voelen. Het moet vooral een gezellige dag zijn!

  Wanneer u wilt kunt u met verschillende outfits op de foto. Tussendoor kan uw haar of make-up worden aangepast of bijgewerkt. En uiteraard geniet u van een lekkere kopje koffie of thee met iets lekkers erbij.

  Na afloop spreken we een datum af om de foto’s te kunnen bekijken en zodat u rustig kan bepalen welke foto’s u wilt ontvangen.

  Nieuwsgierig? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

  kaart