Contact

Neem contact met mij op.

w

Maak een afspraak

Raadhuisplein 1
7031AW Wehl
1e etage

Kopje thee/koffie

Tijdens het genieten van een lekker kopje koffie/thee bespreken we uw wensen

Werk met ons

Wij staan open voor samenwerking

Informatie

Onze fotoshoots zijn compleet verzorgd. Dat wil zeggen dat u thuis niet uren voor de spiegel hoeft te staan. Wij verzorgen uw haar en make-up! Uiteraard houden we hierbij rekening met uw wensen. Heeft u een bepaalde look in gedachten? Neem gerust een plaatje mee!

We maken samen met u een keuze uit de meegebrachte kleding. Opvallende accessoires zijn niet nodig. Wanneer u graag gefotografeerd wilt worden met een speciaal sieraad of bijvoorbeeld een bloem in het haar mag u dit natuurlijk altijd meebrengen.

Wij zijn ongeveer een uur bezig met het stylen van uw haar en het aanbrengen van de make-up. Wij zorgen ervoor dat u er op uw mooist uitziet, maar wel zoals u bent. Het ‘wauw’ effect noemen we dat.

We benadrukken uw sterke punten zodat u straalt op de foto’s!

Daarna gaan we aan de slag met de fotoshoot. Die maken we binnen, maar wel met een zo mooi mogelijke belichting. De fotoshoot is lekker ongedwongen, u zult merken dat u zich steeds meer op uw gemak gaat voelen. Het moet vooral een gezellige dag zijn!

Wanneer u wilt kunt u met verschillende outfits op de foto. Tussendoor kan uw haar of make-up worden aangepast of bijgewerkt. En uiteraard geniet u van een lekkere kopje koffie of thee met iets lekkers erbij.

Na afloop spreken we een datum af om de foto’s te kunnen bekijken en zodat u rustig kan bepalen welke foto’s u wilt ontvangen.

Nieuwsgierig? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Neem Contact

Heb je vragen over fotoshoot, pakketten, tarieven en wil je een vrijblijvend kennisgesprek boeken, stuur dan een e-mail naar:

info@magneticfotografie.nl

of
vul het contactformulier in. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.

 

kaart