Het is zeker de moeite waard om even stil te staan en als drukke moeder of ondernemer tijd voor jezelf in te plannen.

 

Voor de vakantie had ik de gelegenheid om Dineke te fotograferen. Dineke had nieuwe portretten van zichzelf nodig.  We hadden de fotoshoot ruim van tevoren ingepland. Ondanks de tropische temperaturen op die zeer warme dag, verliep de shoot succesvol.

Ikzelf had ook een uitgebreide behandeling bij Dieneke geboekt. Na Dineke’s vakantie was mijn afspraak gepland. Het is absoluut een aanrader. In deze snelle tijd waarin we leven, wordt veel aandacht gevraagd door van alles en iedereen. Toch is het zeker de moeite waard om even stil te staan en als drukke moeder of ondernemer tijd voor jezelf in te plannen.

 

Waarom is het de moeite waard?

 

  • Ontspanning en Stressvermindering:
    Een bezoek aan Dineke biedt de gelegenheid om te ontspannen en te ontsnappen aan de dagelijkse stress en verantwoordelijkheden. Behandelingen zoals massages en gezichtsbehandelingen kunnen helpen de spanning in je lichaam te verminderen en je geest te kalmeren.

 

  • Tijd voor jezelf nemen is zelfzorg: Het geeft je de kans om aandacht te besteden aan je eigen welzijn en jezelf te verwennen. Dit draagt bij aan een positief zelfbeeld en een gezonde relatie met je lichaam.
  • Deskundige huidverzorging: Dineke biedt deskundige huidverzorging en behandelingen die kunnen bijdragen aan een gezondere en stralende huid. Door regelmatig behandelingen te ondergaan, kun je je uiterlijk verbeteren en je huid in optimale conditie houden.

 

  • Zelfvertrouwen: Wanneer je goed voor jezelf zorgt en er goed uitziet, kan dit je zelfvertrouwen een boost geven. Het gevoel van frisheid en verzorging kan je helpen je beter in je vel te voelen en zelfverzekerder te zijn in verschillende aspecten van je leven. Dus, zelfs als je een drukke moeder bent, is het belangrijk om tijd voor jezelf te maken en jezelf een ontspanningsmoment te gunnen.

 

  • Persoonlijk advies: Dineke kan je persoonlijk advies geven over welke behandelingen het beste bij jouw huidtype en behoeften passen.

 

  • Pauze en rust: In ons hectische leven, vol verplichtingen en verantwoordelijkheden, biedt een bezoek aan Dineke een welverdiende pauze om tot jezelf te komen en te genieten van een moment van rust.

Tijd voor jezelf nemen gaat verder dan alleen uiterlijke verzorging.

Kortom, tijd voor jezelf nemen gaat verder dan alleen uiterlijke verzorging. Het heeft positieve effecten op zowel je fysieke welzijn als op het creëren van een gezonde balans tussen werk, verantwoordelijkheden en zelfzorg. Daarom is het zeker mijn aanrader voor alle drukke vrouwen.

En vergeet niet een kijkje te nemen op Dineke’s Instagram!

En als je wilt genieten van een moment van rust, kun je hier je afspraak bij Dineke inplannen.

Dineke Pelgrom
huidverzorging puur natuur 

Hulsevoortseweg 7
6996 DG  Drempt

info@dinekepelgrom.nl

www.dinekepelgrom.nl