Hoe fantastisch is dit! 

Ik mocht Cindy voor de derde keer fotograferen. 

We zijn met portretten in de studio begonnen en daarna hebben we het verder uitgebreid, zodat Cindy voldoende mooi beeldmateriaal heeft voor haar onderneming. Waarmee ze meer verbinding met haar klanten krijgt en een grotere zichtbaarheid creëert.

Door mooi beeldmateriaal kun je meer verbinding en zichtbaarheid voor je onderneming creëren, en zo nog meer mensen helpen.

Alexandra is een enthousiaste en kundige fotograaf. Zij luistert naar de wensen van de klant en zonder daarbij haar eigen werkwijze en deskundigheid uit het oog te verliezen, maakt zij prachtige foto’s. Tevens is ze een prettig persoon en zorgt ze voor een prettige sfeer tijdens de fotoshoot.
Cindy

GZ-Psycholoog, Psychologenpraktijk De Wit

Cindy werkt als GZ-Psycholoog en heeft haar eigen psychologenpraktijk die gespecialiseerd is in het verwerken van ingrijpende ervaringen bij jonge kinderen.    

Door regelmatig te posten, helpt Cindy veel mensen hun probleem te herkennen en ondersteunt ze ook collega-psychologen.

Door regelmatig te posten, helpt Cindy veel mensen hun probleem te herkennen.

Het gaat altijd om een mooie wisselwerking maar ook om het maken van verbinding. 

Door mooi beeldmateriaal kun je meer verbinding en zichtbaarheid voor je onderneming creëren, en zo nog meer mensen helpen.

Ben je nieuwsgierig geworden hoe dit voor jou zou kunnen opgepakt worden, neem gerust contact met mij op info@magneticfotografie.nl 

Meer verbinding met je klanten krijgt en een grotere zichtbaarheid creëert.