Versterk je zichtbaarheid door zelf de mooiste foto’s voor je content te creëren.

De mooiste foto’s maken met je smartphone.

Dat willen we allemaal.

In deze training leer ik je de mooiste foto’s maken met je smartphone. Foto’s die je kunt inzetten voor je onderneming.

Om je klanten te inspireren, moet je kennis met ze delen en je onderneming laten zien.  Hierdoor weten je potentiële klanten je te vinden. Maar hoe pak je het aan? 

Digitaal beeldmateriaal is tegenwoordig niet meer weg te denken. Zorg dat je zichtbaar bent en opvalt tussen de massa.

Door consistent prachtige beelden van je onderneming online te zetten en regelmatig content te posten, kun je langdurige relaties met je klanten opbouwen.

Maar je kan deze training ook voor jezelf aanschaffen, zodat je in je privétijd prachtige foto’s met je smartphone kan maken.

Je hebt niet voldoende beeldmateriaal om consistent zichtbaar te zijn.

Je hebt een goede smartphone, maar je bent niet helemaal blij met de foto’s die je hiermee maakt.

Je wilt prachtige foto’s met je eigen smartphone leren maken.

Je weet dat je eigenlijk online zichtbaar moet zijn, maar je hebt geen tijd en te weinig beeldmateriaal om regelmatig te posten.

Je wilt graag zelf mooi beeldmateriaal creëren, zodat je altijd de juiste beelden voor je content hebt.

Je wilt graag groeien met je bedrijf, waardoor je verdere stappen als ondernemer kan zetten.

Je wilt graag een goede relatie met je potentiële klanten opbouwen, zodat ze gemakkelijker de stap zetten om klant bij je te worden.

Je wilt graag foto’s posten die relevant zijn voor je onderneming en geen gebruikmaken van stockfoto’s.

Je wilt graag tijd besparen en goed vooruit geplande posts hebben, zodat je niet constant op het laatste moment na hoeft te denken over wat je wilt posten.

Je wilt graag dat je content en beelden uitstralen wie je bent en wat je met je onderneming doet.

Je wilt met je online advertenties graag zo veel mogelijk mensen bereiken.

Je wilt graag dat je e-book en online programma er mooi en professioneel uitzien, zodat je daar niet alleen trots op kan zijn, maar ook het vertrouwen en de interesse van potentiële klanten wekt.

                          Dat is waar ik je mee help.

Stel je voor dat je zelf prachtige foto’s kan maken met je smartphone en je altijd voldoende beeldmateriaal hebt voor je content post. Je gaat enorm tijd besparen.

Hoe zou het voor je zijn als je morgen wakker wordt en je content al op LinkedIn staat. Voordat je achter je bureau kruipt met je kopje koffie, hebben mensen al op je LinkedIn post gereageerd. Je hoeft niet meer na te denken over wat je nog moet posten, je hoeft ook niet meer te scrollen om nog ergens een oude foto te vinden die zou je eventueel voor deze post zou kunnen gebruiken.

In deze training vertel ik je wat je kan doen zodat regelmatig posten goed geregeld is en je je ochtend rustig, zonder stress kan beginnen.

De online training bestaat uit 3 online cursussen.

Hoe fijn zou het zijn als je zelf prachtige foto’s met je eigen smartphone zou kunnen maken.

Je hoeft niet meer te scrollen in oude foto’s om iets geschikt voor je nieuwe post te vinden. Je hebt nu altijd beeldmateriaal voor je nieuwe posts op LinkedIn en andere sociale media. Je bent veel beter zichtbaar en je potentiële klanten kunnen je beter leren kennen.

Je hebt weer een leuke bijeenkomst gehad, maar dit keer heb je wel de foto’s zodat je je volgers mee kan nemen.  Heb je een leuke training gegeven, super leuk, nu kun je ook mensen die er niet bij zijn geweest meenemen in je expertise. Heb je een mooi ontwerp bij je klant geleverd, neem je zakelijke relatie in het proces mee.

In deze training leer ik je hoe je mooie beelden kan maken met je smartphone, zodat je altijd foto’s voor je content en posts op bijvoorbeeld LinkedIn hebt. Ik leer je hoe je kan kijken en waar je op moet letten.

Je maakt snel en makkelijk een selectie van de door jou gemaakte foto’s. Je kan nu juist de mooiste beelden uitkiezen. Vervolgens, door het stappenplan te volgen, bewerk je je foto’s makkelijk en snel. Gewoon direct op je telefoon. Ik deel met je mijn eigen 2 minuten bewerking zodat je snel van je eigen beelden kan genieten.

Door de juiste bewerking zijn je foto’s nog mooier geworden, waardoor je ze met veel plezier en enthousiasme gaat gebruiken. Nu breng je van je beelden het mooiste naar buiten.

Hierbij leg ik je alles duidelijk uit, zodat je het ook snel en makkelijk kan.

Je leert een blauwdruk voor je content te creëren. Een blauwdruk die bij jou en je bedrijf past. Je leert anders naar je bedrijf te gaan kijken en deze te analyseren. Ook als je meerdere doelgroepen hebt, kun je het gerust toepassen.

Door deze blauwdruk te creëren is het veel makkelijker om je content te gaan maken, omdat je je blauwdruk volgt, waardoor het veel makkelijker is om met de juiste content te komen. Hierdoor kun je ook goed kijken welke content strategie goed bij jou past. Dus als je denkt dat je niets te posten hebt of dat je bedrijf niet interessant is, ontvang je hier wat meer houvast.

Bonus – Eerste lancering

Hierbij ontvang je een sjabloon voor je Content kalender, zodat je een overzicht kan houden welke post je wanneer wilt plaatsen, ook om wat vooruit kunnen werken.

Vervolgens laat ik je zien hoe je je content kan automatiseren, waardoor je veel tijd en geld kan besparen. Op deze manier ben je consistent en gaat je zichtbaarheid ook omhoog.

Laagste prijs garantie - daarna gaat de prijs om hoog.

Dit is een lanceringsprijs, waardoor de eerste cursisten de laagste prijs betalen. Daarna gaat de prijs omhoog.

Aan het einde van deze training heb je dit bereikt:

Je hebt voldoende beeldmaterial voor je online zichtbaarheid.

Je weet beste foto’s te selecteren en snel te bewerken

Je weet waarover je kan posten.

Je weet hoe je dit kunt gebruiken om tijd en geld te besparen.

Dit zit allemaal bij de training.

Beeldmateriaal creëren met je eigen smartphone.

In deze training leer je hoe je zelf de mooiste contentfoto’s met je eigen smartphone kan maken, zodat je altijd beeldmateriaal hebt voor posts op LinkedIn, Facebook, Instagram of presentaties om je zichtbaarheid te vergroten. Laat je content voor je werken en bespaar geld door niet meer afhankelijk te zijn van een fotograaf.

  je leert de mooiste foto’s met je smartphone te maken.

  je leert hoe je het beste kan kijken om een mooi beeld voor je content te creëren

  hoe kun je snel de beste foto’s maken en het meeste uit je smartphone te halen.

hoe creëer je oneindig beeldmateriaal voor je zichtbaarheid, zodat je altijd beeldmateriaal hebt om te posten.

wat kun je doen om het sneller en makkelijker voor jezelf te maken.

Je beeldmateriaal snel selecteren en zelf snel bewerken

Na deze training leer je snel de door jouw gemaakte foto’s te selecteren en bewerken. Met deze tips ben je binnen twee minuten klaar met het selecteren en bewerken van de foto’s die je met je smartphone hebt gemaakt.

  tijd te besparen door snel de foto’s te selecteren  en  te bewerken

  je weet welke foto’s je het beste kan selecteren

  je haalt veel meer uit je beeldmateriaal

  je gebruikt je eigen, unieke beeldmateriaal, geen stockfoto’s die je collega-ondernemer ook heeft gebruikt.

Content blauwdruk.

Je leert een blauwdruk te creëren, daardoor is het veel makkelijker om je content te gaan maken, omdat je de blauwdruk gewoon volgt.

  je gaat het concreet maken zodat je ook een concrete houvast hebt en concrete content kan creëren.

  je formuleert een speciale boodschap

  je leert welke strategie kanalen het beste bij je passen

Waarom de cursus uniek is?

Enorm veel waarde voor een lage prijs.

Je hoeft je geen zorgen meer te maken over je content en je zichtbaarheid, connectie met je potentiële klanten zal groeien. Stel je voor dat je dit zelf zal moeten uitzoeken. Je krijgt de beste tips en een kant-en-klaar stappenplan als je voor een totaalpakket kiest. De training richt zich op praktische aspecten die je kan toepassen.

Enorm veel tijd en geld besparing

Je bespaart enorm veel tijd door de stappen te volgen, je hoeft het zelf niet meer uit te zoeken. Je bespaart ook tijd op het maken van je content. Als je het slim aanpakt kost het je bijna geen tijd meer. Je bespaart ook geld door minder tijd aan je online zichtbaarheid te moeten besteden, terwijl je online zichtbaarheid groeit.

Minder stress, meer zichtbaarheid.

Je hoeft niet meer te stressen dat je weer niets te posten hebt of dat je op het laatste moment iets moet posten. Door het slim aan te pakken ervaar je geen stress meer, je online zichtbaarheid groeit, je maakt meer connectie met je potentiële klanten en je hebt meer tijd voor leuke dingen.

REVIEWS

Alexandra is een enthousiaste en kundige fotograaf. Zij luistert naar de wensen van de klant en zonder daarbij haar eigen werkwijze en deskundigheid uit het oog te verliezen, maakt zij prachtige foto’s. Tevens is ze een prettig persoon en zorgt ze voor een prettige sfeer tijdens de fotoshoot.

Cindy

Wie is Magnetic Fotografie..?

Mijn naam is Alexandra en zoals je het alvast weet, ben ik  gespecialiseerd in het maken van vrouwenportretten.  In deze training ga ik je leren zelf prachtige foto’s met je smartphone te maken en je eigen beeldmateriaal te creëren.

Afgelopen tijd heb ik veel trainingsaanvragen gehad. Daarom heb ik besloten om een online training te gaan maken.

In deze training ga ik je leren hoe jezelf, met behulp van je smartphone, mooie beelden voor je content en zichtbaarheid kan maken.

Ik leer je trucjes en tips om zelf mooie beelden voor je zichtbaarheid te creëren.

We lopen het hele proces door zodat je leert hoe je, ongeacht de omstandigheden, voldoende beeldmateriaal kunt creëren en je zichtbaarheid  kunt vergroten.

Kortom, je leert niet alleen hoe je zelf ná de training mooie beelden met je smartphone kan creëren maar ook leer je die snel bewerken. Vervolgens ontvang je ook een aantal templets die je met je content helpen en ten slotte gaan we het automatiseren zodat je zo veel mogelijk tijd kan besparen.

Na afloop van deze training:

✔️ Je creëert zelf mooiste foto’s met je smartphone

✔️ Je hebt een plan van aanpakn.

✔️ Je weet hoe snel en simpel je je foto’s kan bewerken.

✔️ Je kent de tricks en tips zodat het creëren van beeldmateriaal makkelijker gaat.

✔️ Je weet ruim van te voren wat je gaat posten. Je hoeft het niet meer à la minute te verzinnen.

✔️ Je werkt consistent aan je zichtbaarheid.

✔️ Je hebt voldoende beeldmateriaal zodat je altijd relevante posts kan creëren.

✔️ Je hebt geen stress meer en hoeft niet op het laatste moment nog iets te maken.

✔️ Je bouwt een goede relatie op met je potentiële klanten, wat zorgt voor vertrouwen. Hierdoor zetten je potentiële klanten veel makkelijker de stap om klant te worden. 

✔️ Je bent niet afhankelijk van een fotograaf, waardoor je ook kosten bespaart.

✔️ Je hebt voldoende beeldmateriaal om te laten zien wie je bent, wat je doet, hoe je klanten kunt helpen en wat jou uniek maakt.

✔️ Jouw advertenties zien er veel professioneler en interessanter uit.

✔️Je wordt nu als expert in je branche gezien door actief je kennis te delen. Hierdoor leren je klanten je beter kennen en worden ze nieuwsgierig naar jou.

✔️ Jouw e-book en online programma zien er mooi en professioneel uit, wat een positieve indruk maakt.

Creëer zelf prachtige foto's voor je online zichtbaarheid!

Waarom deze training.

                                                     Het unieke aan deze training is dat je zelf je beeldmateriaal gaat creëren.

Je leert meer doelgericht posten, zodat je de juiste mensen bereikt

Je leert beeldmateriaal te creëren dat passend is bij jouw werkzaamheden.

Je maakt jezelf onafhankelijk van een fotograaf. Je hebt altijd voldoende en relevant beeldmateriaal, ongeacht de omstandigheden.

Je leert om berichten te creëren die de juiste doelgroep raken. 

Je leert hoe je foto’s simpel en snel kan bewerken.

Je leert hoe je meer zichtbaarheid kan creëren.

Je kan de foto’s die je zelf maakt voor verschillende doeleinden gebruiken. Bijvoorbeeld als prachtige beelden om zichtbaarder te worden,  voor artikelen, boeken, interviews, social media posts en websites.

De beelden vertellen jouw potentiële klanten wie je bent, wat je doet, wat jou uniek maakt en hoe je ze kunt helpen. Ze creëren een connectie met je potentiële klanten, wat zorgt voor vertrouwen en uiteindelijk meer omzet.

Beelden in combinatie met content zorgen voor de eerste indruk die je bij potentiële klanten maakt, maak hier gebruik van.

Voor wie is deze training:

✔️ Voor mensen die  met de smartphone willen leren fotograferen.

✔️ Voor mensen die aan hun zichtbaarheid willen werken.

Je hoeft echter geen ondernemer te zijn om deze vaardigheden te leren.

✔️ Voor mensen die meer herkenning en zichtbaarheid bij potentiële klanten willen.

✔️ Voor mensen die als expert in hun branche gezien willen worden.

 ✔️ Voor mensen die altijd beeldmateriaal tot hun beschikking willen hebben.

✔️Voor mensen die relevant beeldmateriaal nodig hebben.

 ✔️ Voor mensen die hun e-book en/of online programma er professioneel willen laten uitzien.

✔️ Voor mensen die meer naamsbekendheid willen creëren.

✔️ Voor mensen die met hun bedrijf willen groeien

✔️ Voor mensen die een goede relatie met potentiële klanten willen opbouwen.

❌ Niet voor mensen die niet in zichzelf willen investeren en nieuwe kansen niet oppakken.

Publicatie

Wil je de publicatie tekst lezen klik op publicatie

Top 10 Beste Zakelijke Fotografen Nederland [2022] en [2021]

Wat kost het..?

 

 

 

 

TRAINING 1
Professionele foto’s maken met je smartphone.

TRAINING 2
Snelle selectie en bewerking van je foto’s.

TRAINING 3
Content Blueprint

FAQ

Ik kan niet fotograferen

Fotograferen met je smartphone kun je gewoon leren. In deze training leer ik je hoe je de stappen kan zetten. Waar moet je op letten en hoe je beste kan kijken deel ik ook met je in mijn training.  Het is net als met nieuwe vaardigheden. Je kan het ook leren!

Voor wie is deze training?

Deze training is voor mensen die een nieuwe vaardigheid willen leren, zoals fotograferen met je smartphone. Of je nu ondernemer bent en je je beelden voor je bedrijf wilt laten werken of je particulier bent die nieuwe vaardigheden wil leren maakt in principe niet uit. Fotograferen met je smartphone kun je voor veel doelen inzetten.

Moet ik materialen kopen?

Je hoeft niet per se nieuwe materialen kopen. Je kan je eigen smartphone aan werk zetten, die heb je toch altijd bij je. In deze training deel ik materialen met je die het fotograferen met je smartphone makkelijker kunnen maken, maar je kan ook prima zonder.

Mag ik de training ook samen doen met een ander?

Dat kan als jullie allebei de training kopen. Je mag je inlogcodes niet delen met anderen, ik ga ervan uit dat je daar eerlijk mee omgaat.

Mijn werkgever betaalt, hoe gaat de betaling dan?

Je werkgever kan betalen of je kan het zelf eerst betalen en het onderling regelen. Anders neem contact met mij op.

Kan ik met mijn team mee doen?

Als je met je collega’s een training wilt volgen bij mij, dan mag je me een bericht sturen.

Gaat de prijs straks om hoog?

Ja! Dit is de eerste lancering prijs. Dat houdt in dat straks gaat de prijs omhoog en dit is het moment dat de training op het goedkoopst is.

    Magnetic Fotografie
    Raadhuisplein 1
    7031 AW Wehl