Een gezonde glimlach begint bij ons!

 

Mocht je sneller willen groeien met je tandartspraktijk, dan is het belangrijk om niet alleen een goed aanbod voor je patiënten te hebben, maar moeten je toekomstige patiënten ook weten dat je er bent en op welke manier je ze kunt helpen.

Om een band met je patiënten op te bouwen, is het essentieel om kennis met hen te delen. Hierdoor positioneer je jezelf als een expert, waardoor potentiële patiënten weten dat ze bij jou moeten zijn.

Tegenwoordig vindt veel communicatie digitaal plaats. Zorg ervoor dat je beeldmateriaal van goede kwaliteit is en dat je opvalt tussen de massa.

Door prachtige beelden van je tandartspraktijk online te plaatsen, bouw je langdurige relaties op met je patiënten, waar je tandartspraktijk op de lange termijn van kan profiteren.

Alleen door consistent en goed zichtbaar te zijn, zorg je voor een continue instroom van patiënten.

GRATIS e-book

6 stappen voor een sterkere online zichtbaarheid van je Tandartspraktijk

Je gaat ermee akkoord ook tips en andere informatie per mail te ontvangen.

Ik verwerk je gegevens zoals vermeld in mijn

algemene voorwaarden en privacyverklaring.

Door prachtige beelden van je tandartspraktijk online te plaatsen, bouw je langdurige relaties met je patiënten op, waar je tandartspraktijk lang van kan profiteren.

Je wilt graag continuïteit in de praktijk, zodat je een constante stroom van patiënten hebt.

Je wilt graag meer naamsbekendheid creëren met een professionele uitstraling, zodat potentiële patiënten je weten te vinden.

Je wilt graag gezien worden als een expert, zodat de juiste patiënten je weten te vinden.

Je wilt graag dat je personeel zich meer kan richten op de patiëntenzorg.

Je wilt graag meer positieve online reviews. Online reviews zijn belangrijk voor de zichtbaarheid van een tandartspraktijk. Als een praktijk weinig of geen reviews heeft, kan dit potentiële patiënten afschrikken.

Je wilt graag investeren in het verbeteren van de kwaliteit van de zorg die wordt geleverd.

Je wilt graag de juiste kwaliteiten met je praktijk uitstralen.

Je wilt graag ontzorgd worden wat betreft de content voor social media.

Je wilt makkelijker potentieel personeel kunnen vinden door een betere zichtbaarheid.

Het hebben van voldoende patiënten is essentieel voor de financiële stabiliteit van een tandartspraktijk. Het is belangrijk om een gezonde cashflow te hebben om de praktijk te kunnen runnen, te investeren in nieuwe apparatuur en technologie, personeel te betalen en de kosten van de dagelijkse activiteiten te dekken.

                          Dat is waar ik je mee help.

Professioneel, betrouwbaar, klantvriendelijk, geruststellend, innovatief en gericht op preventie.

Dit alles met als doel om patiënten een positieve ervaring te bieden en hen te helpen hun mondgezondheid te behouden.

Herken je dat ook?

Je praktijk is niet consistent online zichtbaar, waardoor patiënten je niet weten te vinden.

Tegenwoordig zoeken veel mensen online naar tandartsen en tandartspraktijken. Als een tandartspraktijk geen website heeft of een verouderde website, kan dit de zichtbaarheid van de praktijk negatief beïnvloeden.

Je kampt met personeelstekort, maar doordat je niet zichtbaar bent, weten potentiële werknemers je ook niet te vinden.

Je hebt drukke pieken met veel patiënten en diepe dalen met te weinig patiënten.

Je deelt niet regelmatig je kennis en expertise, waardoor je niet gezien wordt als een expert.

Je hebt gaten in je agenda doordat patiënten op het laatste moment afzeggen.

Je hebt geen of te weinig professioneel beeldmateriaal, waardoor je geen of te weinig vertrouwen wekt bij potentiële patiënten.

Doordat je niet goed zichtbaar bent, bouw je ook geen stabiele relatie op met potentiële patiënten.

Je concurrentie van andere tandartspraktijken is beter zichtbaar, waardoor het een uitdaging kan zijn om patiënten aan te trekken en te behouden.

Het bijhouden van zichtbaarheid en social media is een uitdaging geworden.

Het is belangrijk om deze uitdagingen aan te pakken en oplossingen te vinden die de praktijk in staat stellen om te groeien en te bloeien.

Wie is Magnetic Fotografie..?

Mijn naam is Alexandra en ik ben gespecialiseerd in het maken van portretten met oog voor detail.

Een tandartspraktijk vereist aandacht voor detail, aangezien er vaak delicate procedures zijn die vastgelegd moeten worden. Als fotograaf moet je in staat zijn deze details op te merken en ze nauwkeurig en esthetisch aantrekkelijk vast te leggen.

Het is belangrijk om creatieve ideeën te hebben, zodat je een tandartspraktijk op een aantrekkelijke manier kunt vastleggen en op een boeiende manier kunt presenteren.

Naast esthetische aspecten vind ik het belangrijk om goed te communiceren met de tandarts en het personeel, zodat ik de juiste verwachtingen begrijp en we kunnen samenwerken om de gewenste sfeer en uitstraling te bereiken.

Als fotograaf hecht ik veel waarde aan professionaliteit. Je moet betrouwbaar zijn, deadlines naleven, respectvol omgaan met de privacy van de patiënten, vakkundig zijn en de tandheelkundige ethiek in acht nemen.

Daarnaast vind ik het belangrijk om het personeel op hun gemak te stellen, zodat de foto’s in een ontspannen sfeer gemaakt kunnen worden.

 

Na afloop van de fotoshoot:

✔️ Je bouwt naamsbekendheid op, zodat potentiële patiënten weten je te vinden.

✔️ Je wordt nu als een expert in je branche gezien door actief je kennis te delen.

✔️ Je hebt professioneel beeldmateriaal waardoor je beter zichtbaar bent en een constante stroom aan klanten hebt.

✔️ Je bouwt een goede en gezonde relatie op met je potentiële patiënten, wat zorgt voor vertrouwen. Hierdoor zetten je potentiële patiënten veel makkelijker de stap om bij jouw praktijk in te schrijven. Dit zijn langdurige relaties, dus je bedrijf blijft hiervan profiteren.

✔️ Je kunt positieve recensies van tevreden klanten online presenteren.

✔️ Je bouwt een stabiel team om je heen door de juiste mensen aan te trekken.

✔️ Je hebt minder of zelfs geen gaten meer in je agenda.

✔️ Je hebt voldoende beeldmateriaal om samen met je content te laten zien hoe je patiënten kunt helpen en wat jou uniek maakt.

✔️ Je advertenties zien er veel professioneler en interessanter uit, waardoor meer mensen getriggerd worden om erop te reageren.

Alexandra is een enthousiaste en kundige fotograaf. Zij luistert naar de wensen van de klant en zonder daarbij haar eigen werkwijze en deskundigheid uit het oog te verliezen, maakt zij prachtige foto’s. Tevens is ze een prettig persoon en zorgt ze voor een prettige sfeer tijdens de fotoshoot.

Cindy

GRATIS e-book

6 stappen voor een sterkere online zichtbaarheid van je Tandartspraktijk

Je gaat ermee akkoord ook tips en andere informatie per mail te ontvangen.

Ik verwerk je gegevens zoals vermeld in mijn

algemene voorwaarden en privacyverklaring.

Je patiënten vertrouwen hebben in het vermogen van de praktijk om voor hun mondgezondheid te zorgen.

Waarom deze fotoshoot uniek is?

Wat uniek is aan dit aanbod, is dat het een alles-in-één fotoshoot betreft waarbij je jouw portretfoto’s mooi kunt combineren met de gemaakte foto’s van jouw tandartspraktijk. Door middel van prachtige beelden kun je jouw expertise en de sfeer van de praktijk laten zien, waardoor je je onderscheidt van de concurrentie. Authenticiteit en verbinding stralen af van je personeel en je praktijk.

Dit zorgt ervoor dat potentiële klanten je beter leren kennen. De beelden stralen dezelfde sfeer uit, waardoor er een mooie, uniforme uitstraling ontstaat.

Je personeel hoeft zich geen zorgen meer te maken of ze er optimaal en goed uitzien. Met een touch-up make-up en goed verzorgd haar zien ze er altijd goed uit op de foto, zelfs direct na een behandeling in de behandelkamer.

De foto’s die ik maak zijn geschikt voor diverse doeleinden, zoals prachtige beelden om zichtbaarder te worden, maar ook voor artikelen, boeken, congressen, interviews, social media posts en websites.

Deze beelden vertellen potentiële patiënten wat jouw praktijk uniek maakt en hoe je hen kunt helpen. De prachtige beelden creëren een connectie met de patiënten, wat resulteert in vertrouwen en uiteindelijk meer omzet en goede recensies.

Beelden, in combinatie met content, vormen de eerste indruk die jouw tandartspraktijk op potentiële patiënten maakt. Zorg er dus voor dat deze indruk goed is.

De fotoshoot bestaat uit:

1️⃣  Brainstormsessie –  live in de tandartspraktijk of via videobellen, zodat we je wensen goed kunnen bespreken.

2️⃣  Moodboard – inspiratiemoodboard voor de praktijkfotoshoot. Ik vertaal jullie wensen naar beeld.

3️⃣ Touch Up het haar & make-up: we zorgen voor een touch-up van het haar en make-up, zodat je personeel zich geen zorgen hoeft te maken en we een mooi natuurlijk resultaat behalen.

4️⃣  Fotoshoot op praktijk –  we maken prachtige portretten van je personeel en nemen foto’s binnen je praktijk, zodat je voldoende beeldmateriaal hebt.

5️⃣  Fotoselectie en bewerking – na de fotoshoot maken we een selectie van de foto’s en bewerken we de geselecteerde beelden.

6️⃣  Bespreking en keuze van de foto’s. Je kiest de foto’s die jouw praktijk  het mooist vindt.

7️⃣  Betaling en digitale overdracht van de foto’s.

Maak een uitstekende eerste indruk!!

Wat anderen zeggen….

Alexandra is een geweldige fotograaf! Ik was heel zenuwachtig voor de shoot. Alexandra wist mij heel goed op mij gemak te stellen en al snel voelde ik mij op mijn gemak. Het eindresultaat is prachtig en ik heb er al veel complimenten over gehad! Samantha

Tandarts

Top 10 Beste Zakelijke Fotografen Nederland [2022] [2023]

GRATIS e-book

6 stappen voor een sterkere online zichtbaarheid van je Tandartspraktijk

Je gaat ermee akkoord ook tips en andere informatie per mail te ontvangen.

Ik verwerk je gegevens zoals vermeld in mijn

algemene voorwaarden en privacyverklaring.

Een tandartspraktijk met een goed en up-to-date website kan de zichtbaarheid van de praktijk positief beïnvloeden.

 Wil jij ook een mooie complete fotoshoot  van jouw praktijk of heb je een prachtige portretten nodig?

Maak  vrijblijvend een kennismakingsgesprek met mij onder het genot van een kopje koffie/ thee  of videobellen en dan bespreken we je wensen en de mogelijkheden.
Het gesprek is vrijblijvend.

    Magnetic Fotografie
    Raadhuisplein 1
    7031 AW Wehl