Een gezonde glimlach begint bij ons!

 

In de moderne praktijk spelen beeldvorming en visuele communicatie een steeds grotere rol. Het belang van goede mondfotografie en gezichtsfotografie kan niet genoeg worden benadrukt als het gaat om het begrijpen, documenteren en communiceren van mondgezondheid en orthodontische behandelingen.

We willen de waarde en veelzijdigheid van mond- en gezichtsfotografie onder de aandacht brengen en laten zien hoe het de praktijk kan transformeren en er van profileren..

GRATIS e-book

Hoe mond- en gezichtsfotografie de behandeling in orthodontie ondersteunen.

Je gaat ermee akkoord ook tips en andere informatie per mail te ontvangen.

Ik verwerk je gegevens zoals vermeld in mijn

algemene voorwaarden en privacyverklaring.

Diagnose en behandelplanning zijn cruciale stappen in een orthodontiepraktijk. Mondfotografie en gezichtsfotografie spelen hierbij een essentiële rol.

Je wilt graag gedetailleerde visuele informatie die essentieel is voor een nauwkeurige diagnose. Door foto’s te nemen van de tanden, kaken en het gezicht van de patiënt, kun je eventuele afwijkingen of problemen beter identificeren. Dit helpt je om een behandelplan op maat te maken dat specifiek is afgestemd op de behoeften van elke individuele patiënt.

Je wilt graag kwalitatieve foto’s maken voordat de behandeling begint en tijdens verschillende fases van de behandeling kan nuttig zijn om de voortgang te evalueren en de resultaten te vergelijken. Het stelt je in staat om zowel de patiënt als jezelf een visueel bewijs te geven van de veranderingen die plaatsvinden als gevolg van de orthodontische behandeling.
Dit motiveert de patiënt en helpt hen beter te begrijpen welke verbeteringen ze kunnen verwachten.

Je wilt graag effectief  met je patiënten te communiceren over hun orthodontische situatie. Je kunt de foto’s gebruiken om te laten zien welke problemen er spelen, waarom bepaalde behandelingen nodig zijn en wat de verwachte resultaten zullen zijn. Hierdoor kunnen patiënten beter geïnformeerde beslissingen nemen over hun behandeling en het belang ervan beter begrijpen.

Je wilt graag waardevolle documentatie voor zowel de patiëntendossiers als je eigen archieven. Ze stellen je in staat om de voortgang van de behandeling bij te houden en eventuele veranderingen in de mondgezondheid van de patiënt te documenteren. Dit kan nuttig zijn in juridische kwesties, maar ook voor wetenschappelijk onderzoek en het bijhouden van de effectiviteit van verschillende behandelmethoden.

Je wilt graag in complexe orthodontische gevallen kunnen delen van foto’s met andere medische professionals, zoals kaakchirurgen of tandartsen, een betere samenwerking en coördinatie mogelijk maken. Het vergemakkelijkt de communicatie over de behandeldoelen en maakt een geïntegreerde aanpak van de gezondheid van de patiënt mogelijk.

Je wilt graag gezien worden als een expert, zodat de juiste patiënten je weten te vinden en je wilt graag de juiste kwaliteiten met je praktijk uitstralen.

                          Dat is waar ik je mee help.

Alexandra heeft het talent om mensen echt te zien; vanuit haar oprechte bevlogenheid neemt ze de tijd om je te leren kennen  en te fotograferen zoals jij bent. Een vakvrouw met een authentieke signatuur. Ik ben erg tevreden over de foto’s en heb bovendien genoten van de gezellige fotoshoot!

 

Linda

Normaal vind ik, dat ik nooit leuk op een foto sta dus ik was nogal sceptisch. Maar ik moet zeggen dat Alexandra haar belofte waar maakt, dat iedere vrouw mooi op een foto kan staan. Ik heb veel complimenten gekregen op mijn foto’s en ik ben er zelf ook superblij mee! Het is sowieso een leuke ervaring.
En dan de fotoshoot zelf, ze leert je precies hoe je moet zitten en hoe je moet kijken. Het is gewoon een feestje.

Elly

Professioneel, betrouwbaar, klantvriendelijk, kwalitatief, innovatief en gericht op preventie.

Dit alles met als doel om patiënten een positieve ervaring te bieden en hen te helpen hun mondgezondheid te behouden.

Zo kunnen we samenwerken:

Training
mond- en gezichtsfotografie

Voor praktijken die zelfstandig kwalitatieve en gedetailleerde foto’s en visuele informatie willen creëren voor waardevolle diagnose en documentatie.

Mond- en gezichtsfotografietraining is een halve dag durende training waardoor je team leert hoe ze zelf de beste en kwalitatief hoogwaardige mond- en gezichtsfoto’s van de patiënten kunnen maken.

Fotografie
praktijk & portretten


Voor praktijken die een professionele uitstraling willen hebben en als experts gezien willen worden.


Praktijk- en portretfotografie betreft een fotoshoot van jouw praktijk en je team, waardoor je praktijk een professionele uitstraling krijgt en jij als een expert wordt herkend.

Fotografie
&

Contentcreatie

Voor praktijken die hun zichtbaarheid willen vergroten en de band met hun patiënten willen versterken.


Fotografie en contentcreatie biedt een maandelijks abonnement dat gewenste en passende content en fotografie realiseert om de verbinding en zichtbaarheid van de praktijk te vergroten.

Wie is Magnetic Fotografie..?

Mijn naam is Alexandra en ik ben gespecialiseerd in het maken van portretten met oog voor detail.

Ik heb al snel ontdekt dat fotografie niet alleen draait om het maken van foto’s, er komt veel meer bij kijken.

Vooral als je een praktijk hebt, moet je met de tijd meegaan en verschillende vaardigheden ontwikkelen.

Een orthodontie of tandartspraktijk vereist aandacht voor detail, aangezien er vaak delicate procedures zijn die vastgelegd moeten worden. Als fotograaf moet je in staat zijn om deze details op te merken en ze nauwkeurig en esthetisch aantrekkelijk vast te leggen.

Naast esthetische aspecten vind ik het belangrijk om goed te communiceren met de tandarts en het personeel, zodat ik de juiste verwachtingen begrijp en we kunnen samenwerken om de gewenste sfeer en uitstraling te bereiken.

Als fotograaf hecht ik veel waarde aan professionaliteit. Je moet betrouwbaar zijn, deadlines naleven, respectvol omgaan met de privacy van de patiënten, vakkundig zijn en de tandheelkundige ethiek in acht nemen.

Daarnaast vind ik het belangrijk om het personeel op hun gemak te stellen, zodat de foto’s en trainings in een ontspannen sfeer gemaakt kunnen worden.

DIT IS MAATWERK:

 

Samenwerken met mij is maatwerk; ik bied geen one-size-fits-all oplossingen aan.

In samenwerking met mij kijken we naar wat bij JOU, jouw praktijk, en jouw team past. Dit betekent dat we samen jouw wensen bespreken en ook het gebied waar je de meeste resultaten wilt behalen. Of het nu gaat om mond- en gezichtstraining, praktijk- en teamfotografie, of contentcreatie, ik help je om naar het volgende niveau te groeien.

Belangrijk is dat we kijken naar de oplossing die het beste bij jouw praktijk en team past. Misschien is het voor jouw team het beste om eerst de mond- en gezichtstraining te volgen, zodat ze met kwalitatieve beelden kunnen werken. Wellicht wil je ook prachtige foto’s van jouw praktijk en team laten maken. Daarnaast kan het zijn dat je behoefte hebt aan ondersteuning op het gebied van contentcreatie voor jouw praktijk.

Tijdens een brainstormsessie bespreken we dit allemaal samen.

 

Alexandra is een enthousiaste en kundige fotograaf. Zij luistert naar de wensen van de klant en zonder daarbij haar eigen werkwijze en deskundigheid uit het oog te verliezen, maakt zij prachtige foto’s. Tevens is ze een prettig persoon en zorgt ze voor een prettige sfeer tijdens de fotoshoot.

Cindy

GRATIS e-book

Hoe mond- en gezichtsfotografie de behandeling in orthodontie ondersteunen.

Je gaat ermee akkoord ook tips en andere informatie per mail te ontvangen.

Ik verwerk je gegevens zoals vermeld in mijn

algemene voorwaarden en privacyverklaring.

Je patiënten vertrouwen hebben in het vermogen van de praktijk om voor hun mondgezondheid te zorgen.

Waarom deze aanbod uniek is?

Wat uniek aan dit aanbod is, is dat alles onder één dak goed geregeld kan worden.  De mond en gezichtstraining, de praktijkfotoshoot, de portretten van jouw team maar ook hulp bij de content.  Door middel van prachtige beelden kun je jouw expertise en de sfeer van de praktijk laten zien, waardoor je je onderscheidt van de concurrentie. Authenticiteit en verbinding stralen af van je personeel en je praktijk.

Dit zorgt ervoor dat potentiële patienten je beter leren kennen. De beelden stralen dezelfde sfeer uit, waardoor er een mooie, uniforme uitstraling ontstaat.  Door de mond- en gezichtstraining kan jouw team ook hoogwaardige en kwalitatieve mond- en gezichtsfoto’s maken.

Je personeel hoeft zich geen zorgen meer te maken of ze er optimaal en goed uitzien. Met een touch-up make-up en goed verzorgd haar zien ze er altijd goed uit op de foto, zelfs direct na een behandeling in de behandelkamer.

De foto’s die ik maak zijn geschikt voor diverse doeleinden, zoals prachtige beelden om zichtbaarder te worden, maar ook voor artikelen, boeken, congressen, interviews, social media posts en websites.

Deze beelden vertellen potentiële patiënten wat jouw praktijk uniek maakt en hoe je hen kunt helpen. De prachtige beelden creëren een connectie met de patiënten, wat resulteert in vertrouwen en uiteindelijk meer omzet en goede recensies.

 

GRATIS e-book

Hoe mond- en gezichtsfotografie de behandeling in orthodontie ondersteunen.

complexe orthodontische gevallen kunnen delen van foto's met andere medische professionals

Wat anderen zeggen….

Alexandra is een geweldige fotograaf! Ik was heel zenuwachtig voor de shoot. Alexandra wist mij heel goed op mij gemak te stellen en al snel voelde ik mij op mijn gemak. Het eindresultaat is prachtig en ik heb er al veel complimenten over gehad! Samantha

Tandarts

Top 10 Beste Zakelijke Fotografen Nederland [2022] [2023]

GRATIS e-book

Hoe mond- en gezichtsfotografie de behandeling in orthodontie ondersteunen.

Je gaat ermee akkoord ook tips en andere informatie per mail te ontvangen.

Ik verwerk je gegevens zoals vermeld in mijn

algemene voorwaarden en privacyverklaring.

Mond- en gezichtsfotografie kan nuttig zijn in juridische kwesties, maar ook voor wetenschappelijk onderzoek en het bijhouden van de effectiviteit van verschillende behandelmethoden.

 Wil jij ook een mooie complete fotoshoot  van jouw praktijk of heb je een prachtige portretten nodig?

Maak  vrijblijvend een kennismakingsgesprek met mij onder het genot van een kopje koffie/ thee  of videobellen en dan bespreken we je wensen en de mogelijkheden.
Het gesprek is vrijblijvend.

    Magnetic Fotografie
    Raadhuisplein 1
    7031 AW Wehl