Leonie, een stralende vrouw met een hart en passie voor kunstig aardewerk. Haar dagen waren doordrenkt van vreugde, jonglerend tussen haar rol als toegewijde echtgenote, moeder van vier volwassen kinderen en haar gedrevenheid om de wereld te betoveren met het schitterende Poolse Bunzlau aardewerk.

Vroeger, als apothekersassistente, met meer dan 25 jaar ervaring in verschillende ziekenhuizen en een eigen apotheek, had Leonie de  wereld van medicijnen achter zich gelaten om haar ware roeping te volgen: het Bunzlau aardewerk.

Op 1 januari 2008 richtte ze Arte-fact op, een onderneming gewijd aan het inkopen en verkopen van dit traditionele Poolse aardewerk.

 

Leonie’s gastvrijheid, hartelijkheid en punctualiteit straalden door elke vezel van haar wezen. Haar creativiteit kwam tot leven in haar liefde voor koken en het organiseren van het jaarlijkse evenement “Into Home&Garden.”

Met een speels avontuurlijk hart zeilde, golfde en tenniste ze in haar vrije tijd, altijd op zoek naar nieuwe levensvreugde.

Haar ondernemerschap was niet alleen een zakelijke reis, maar een ontdekkingsreis van blijdschap. Leonie, altijd vergezeld door haar camera, legde elk detail van haar Bunzlau aardewerk vast voor haar websites en sociale media.

Het Poolse aardewerk, meer dan 200 jaar ambachtelijk vervaardigd en met liefde gedecoreerd, was voor Leonie niet zomaar aardewerk. Het was een symbool van vreugde, creativiteit en unieke schoonheid.

Haar dagen waren gevuld met het delen van haar enthousiasme met andere ondernemers, het uitbreiden van haar collectie en het bieden van een uitmuntende service aan zowel B2B-klanten als particulieren. Elk stuk dat ze koos, elk ontwerp dat ze presenteerde, was doordrenkt met de positieve energie die Leonie uitstraalde.

In haar zoektocht naar zelfexpressie besloot ze om de expertise van Magnetic Fotografie in te schakelen, om haar verlangens vast te leggen en te vertalen naar beelden die haar zouden omarmen als de sterke, gepassioneerde vrouw die ze is.

Leonie voelde een innerlijk verlangen naar prachtige portretten die niet alleen haar uiterlijke schoonheid zouden vastleggen, maar ook de diepte van haar passies en haar zakelijke toewijding.

De gemaakte portretten, met zorg vastgelegd door Magnetic Fotografie, waren meer dan alleen beelden; ze waren een spiegel van haar eigen ziel, haar verlangens, haar vreugde en haar ondernemerschap.

De blijdschap die Leonie voelde bij het zien van deze portretten, gebruikt ze nu trots voor haar LinkedIn en andere sociale mediaplatforms. Deze beelden zijn een viering van haar eigen kracht, een herinnering aan haar zoektocht naar authentieke portretten.

 

Ik ben blij dat Leonie ervoor koos om haar portretten door Magnetic Fotografie te laten maken. Deze beelden, gebruikt voor haar LinkedIn en andere social media platforms, belichamen niet alleen de professionele uitstraling die ze nastreeft, maar bieden haar ook representatieve portretten die ze zakelijk uitstekend kan inzetten. Leonie’s stralende persoonlijkheid komt tot leven in elke foto, waardoor ze een positieve indruk achterlaat op haar zakelijke netwerken.

Ben je geïnspireerd door dit verhaal en kijk je ook uit naar prachtige en authentieke portretten, stuur gerust een berichtje naar info@magneticfotografie.nl.